Modeli i flokëve gjysmë të lëshuara dhe gjysmë të kapura është i thjeshtë dhe NUK kërkon shumë Mund. Merrni pjesën e sipërme të flokëve dhe mblidheni në formën e një topuzi. KY modèle flokësh kërkon Vetëm një minutë nga Koha juaj dhe është shumë elegante. Nga modeli i flokëve të Kapur Bisht në gërshet të thjeshtë, e dija që Mund të mbështetesha në njohurinë temps të bukurisë për të dalë nga shtëpia me Stil dhe Kur NUK kisha shumë kohë. . Për të gjitha Ju që Mund të keni të njëjtat probleme, MOS u shqetësoni, këto MODELE flokësh kërkojnë një kohë shumë të shkurtër por përsëri do Jeni gati për ditën tuaj, qoftë për një orë mësimi APO për një takim. Për më tepër, këto MODELE Mund t`i provoni Edhe në flokë të Lagur, sepse të gjithëve na ka ndodhur të DALiM me nxitim nga shtëpia Kur Sapo Kemi bërë një Dush. 1. ndani flokët në dy pjesë të barabarta dhe filloni të kapni gërshetat Tradicional nga poshtë. Nëse ka diçka për të cilën Kam qenë e Zonja në shkollë të mesme, ka qenë përgatitja në kohën më të shkurtër të mundshme. MOS më keqkuptoni, Kam qenë një studente shumë e mirë, por Isha Gjithmonë e Zonja të gjeja një Model të shpejtë flokësh Kur vonohesha. KY modèle flokësh është me të Vërtetë modeli Tipik i një dite që përton të merresh me flokët e tu.

Kurdo Herë që vonohesha, vishja një pulovër të Gjerë dhe të rehatshme dhe e kombinoja me një gërshet të lirë dhe JO shumë Klasik. Gërshetat NUK janě thjesht një modèle flokësh që MaMaJa APO gjyshja na realizonte Kur Ishim të Vogla. Ekspertët e modeleve të flokëve tregojnë se ka një modèle gershetash për çdo astuce, gjatësi flokësh. Sot do të japim një modèle shumë të thjeshtë, që do t`Ju shpëtojë nga krehjet e shumta, do të jetë shumë Praktik dhe i rehatshëm për ju, përveçse… tepër tërheqës dhe në modë. 3. në Fund vendosini një llastik të padukshëm ose si ngjyra e flokëve tuaj. Enregistrer mon nom, e-mail, et le site Web dans ce navigateur pour la prochaine fois que je commente. Edhe sot, pavarësisht se NUK Jam më në shkollë, vazhdoj të përdor ruiner e flokëve të Kapur Bisht, sidomos Kur flokët e mi fillojnë të bëhen me yndyrë. Është mënyra më e thjeshtë për të patur një pamje të mirë dhe i honneur flokët nga fytyra.

A e përmendëm që kërkon Vetëm 3 minuta kohë? Po, Kjo është pjesa më interesante. /Telegrafi/Mjafton të Kesh një Model flokësh në mendje dhe ta provosh atë. 5. dy gjatësitë e mbetura lidhini sëirish, Duke i shtrënguar që të rezistojnë dhe të MOS arriver. Kjo Pai Gow règles do të bëjë lojëra tuaj më interesante. Ja ku u realizua! Mund të aplikoni Pak llak që të MOS Dalin FIJET e Vogla të flokëve.

Filed under: Uncategorized

Like this post? Subscribe to my RSS feed and get loads more!